maandag, april 12, 2021
6.9 C
Rotterdam
maandag 12 april 2021

24-jarige Rotterdammer door arrestatieteam aangehouden voor schietpartij Enk Rotterdam

Rotterdam – De politie hield maandagavond een 24-jarige Rotterdammer aan, die wordt verdacht van betrokkenheid bij een schietpartij op de Enk. Bij een zoeking in zijn woning vonden agenten twee vuurwapens. De schietpartij was in de nacht van vrijdag op zaterdag.

Twee Rotterdammers raakten in de nacht van vrijdag op zaterdag 14 oktober gewond bij die schietpartij. Kort na middernacht werd de politie gebeld over een ruzie tussen twee groepen jongemannen op straat. Er zou ook over en weer geschoten zijn, aldus de melders.

Meerdere agenten gingen op de melding af en stelden een onderzoek in. In de omgeving werden twee mannen met een schotwond aangetroffen. Op de Karl Marxstraat hinkelde een 23-jarige Rotterdammer met een verwonding aan zijn been. Andere agenten zagen een manke man lopen op de Rozegaarde. Deze 24-jarige man uit Rotterdam was gewond aan zijn been en voet. Beide mannen werden overgebracht naar het ziekenhuis en na behandeling aangehouden. Deze mannen zijn in de loop van dinsdag naar huis gestuurd, maar er wordt nog wel onderzoek naar hen gedaan.

Verder onderzoek naar veiliggestelde beelden leidde maandagavond naar de nu aangehouden verdachte. Hij werd door een arrestatieteam in zijn woning aangehouden. In zijn woning vonden agenten twee vuurwapens en die zijn in beslag genomen.

Informatie
Het is niet uitgesloten dat nog meer mensen gewond zijn geraakt bij de schietpartij. Deze hebben zich nog niet bij de politie gemeld. Het onderzoek wordt voortgezet en meer aanknopingspunten zijn welkom. Heeft u rond middernacht iets opvallends gezien in de omgeving van de Enk? Heeft u personen of voertuigen zien wegvluchten na de schietpartij en weet u meer over de vluchtroute? Of heeft u wellicht camera’s rondom uw woning waar mogelijk betrokkenen of auto’s opstaan? Laat het de politie weten via 0900-8844 of gebruik het tipformulier. Anoniem uw informatie doorgeven kan via 0800-7000.

Twee gewonden bij schietpartij op parkeerplaats Enk Rotterdam

Related Articles

Man (18) zwaargewond na steekpartij bij Rinze Koopmanstraat in Rotterdam

0
Rotterdam - Een man is maandagavond zwaargewond geraakt bij een steekpartij bij de Rinze Koopmansstraat...

Man met vuurwapen aangehouden Palladiostraat Rotterdam

0
Rotterdam - In de Rotterdamse wijk het Lage Land is maandagmiddag een man met een...

Brandweer redt mensen bij woningbrand Mathenesserdijk Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Mathenesserdijk in Rotterdam heeft maandagmiddag korte tijd brand...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Opnieuw roept Rotterdam op om terrassen te openen

Opnieuw roept Rotterdam op om terrassen te openen [...]

Ongeval met auto's op Parkkade; politie denkt aan straatrace

Ongeval met auto's op Parkkade; politie denkt aan straatrace [...]

Uitstel opening terrassen weer klap voor horecaondernemers

Uitstel opening terrassen weer klap voor horecaondernemers [...]

Onduidelijkheid over heropening hogescholen eind april

Onduidelijkheid over heropening hogescholen eind april [...]

'Start opbouw songfestivalpodium belangrijk voor de sector'

'Start opbouw songfestivalpodium belangrijk voor de sector' [...]

Stay Connected

9,380FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg