Mannen verwonden agenten in Dordrecht en Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – In Spijkenisse raakten dinsdag twee agenten gewond bij de aanhouding van een agressieve man uit Sliedrecht. Een dag eerder was een agent bijna slachtoffer, toen een verdachte op hem inreed met zijn auto.

 

- Advertisement -

Aan het begin van de avond was al een melding gedaan over de Sliedrechter in verband met huiselijk geweld. Hij was echter vertrokken toen de agenten op het adres aankwamen. Rond 22.00 uur kwam opnieuw een melding binnen over de man. Hij sloeg nu op auto’s in de M.A. de Ruijterstraat. Agenten gingen erop af en besloten de man aan te houden. Oók omdat hij nog een flinke boete open had staan. Maar daar was de man het niet mee eens; hij verzette zich hevig. Eén van de politiemensen raakte hierbij gewond aan zijn elleboog. Ook op het bureau was de man niet echt meewerkend. Hij wilde niet worden gefouilleerd en er ontstond een worsteling. Tijdens die worsteling beet hij een agent in zijn been. Beide agenten werden behandeld door een arts.

Een dag eerder moest aan de Halleyweg in Dordrecht een wijkagent opzij springen om zich het vege lijf te redden. Een man wilde op hem inrijden met zijn auto. Ook hier was een melding huiselijk geweld aanleiding om op het adres polshoogte te gaan nemen. De verdachte, een 22-jarige man uit Dordrecht, sloeg op de vlucht toen collega’s bij het huis aankwamen. Hij sprong van het balkon op de eerste etage en ging er in zijn auto vandoor, daarbij inrijdend op de agent die dat probeerde te verhinderen. De agent kon ternauwernood opzij springen en kwam met de schrik vrij. De verdachte werd in de Tweelingenstraat aangehouden door te hulp geschoten politiemensen. Hij zit vast.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vrouw onder invloed rijdt op verkeersbord en word aangehouden De Kreek Spijkenisse

Spijkenisse - Woensdagmiddag 27 maart rond 17.43 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De ongeval gebeurde op het...

Bestuurder auto raakt onwel en ramt lichtmast Schenkelweg Spijkenisse

Spijkenisse - Een bestuurder is vanavond zwaargewond geraakt nadat deze onwel werd en tegen een lichtmast aan de...

Jongen (16) gewond na steekpartij Baarsveen Spijkenisse

Spijkenisse - Een 16-jarige jongen is woensdagavond ernstig gewond geraakt door een steekpartij op het Baarsveen in Spijkenisse....

Burgemeester Nissewaard legt groeps- en gebiedsverbod op voor 14 uithalers

Burgemeester Foort van Oosten van Nissewaard heeft aan een groep van veertien jonge uithalers voor de periode van...