Paniek na rook in ziekenhuis Sint Franciscus Gasthuis Rotterdam

donderdag 19 oktober 2017 13:40

Rotterdam – De brandweer rukte donderdagmiddag met spoed uit voor mogelijk brand in het Sint Fransiscus Gasthuis aan de Kleiweg. Medewerkers van het ziekenhuis hadden rook waargenomen in de operatiekamers en alarmeerden de brandweer. Deze rukte vervolgens met meerdere wagens uit.

Na onderzoek bleek het gelukkig te gaan om rook uit een rookmachine, er werd getest met leidingsschachten rondom de operatiekamers. De rook kwam echter in de kamers terecht. De operaties werden daarom stopgezet.

Het incident is vervolgens afgeschaald en overgedragen aan de BHV van het ziekenhuis. Voor zover bekend is er niet ontruimd.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Paniek na rook in ziekenhuis Sint Franciscus Gasthuis Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer rukte donderdagmiddag met spoed uit voor mogelijk brand in het Sint Fransiscus Gasthuis aan de Kleiweg. Medewerkers van het ziekenhuis hadden rook waargenomen in de operatiekamers en alarmeerden de brandweer. Deze rukte vervolgens met meerdere wagens uit.

Na onderzoek bleek het gelukkig te gaan om rook uit een rookmachine, er werd getest met leidingsschachten rondom de operatiekamers. De rook kwam echter in de kamers terecht. De operaties werden daarom stopgezet.

Het incident is vervolgens afgeschaald en overgedragen aan de BHV van het ziekenhuis. Voor zover bekend is er niet ontruimd.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!