Brandweer blust felle schoorsteenbrand Kennedysingel Reeuwijk

vrijdag 20 oktober 2017 19:10

Reeuwijk – De brandweer heeft vrijdagmiddag een forse schoorsteenbrand op de Kennedysingel geblust. Bij aankomst waren er flinke vlammen vanuit de schoorsteen te zien. De bewoners waren inmiddels buiten.

De brandweer heeft de grootste vlammen eerst met water geblust, daarna is de schoorsteen geveegd. De brandende resten zijn buiten verder geblust. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend. Het schoorsteenkanaal zal moeten worden gerepareerd voor de open haard weer mag worden aangestoken.

Foto’s : Remco F Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer blust felle schoorsteenbrand Kennedysingel Reeuwijk
Schrijver:

 

 

Reeuwijk – De brandweer heeft vrijdagmiddag een forse schoorsteenbrand op de Kennedysingel geblust. Bij aankomst waren er flinke vlammen vanuit de schoorsteen te zien. De bewoners waren inmiddels buiten.

De brandweer heeft de grootste vlammen eerst met water geblust, daarna is de schoorsteen geveegd. De brandende resten zijn buiten verder geblust. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend. Het schoorsteenkanaal zal moeten worden gerepareerd voor de open haard weer mag worden aangestoken.

Foto’s : Remco F Gerritsen

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!