woensdag, december 8, 2021
6.2 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Brandweer blust felle schoorsteenbrand Kennedysingel Reeuwijk

- advertentie -

Reeuwijk – De brandweer heeft vrijdagmiddag een forse schoorsteenbrand op de Kennedysingel geblust. Bij aankomst waren er flinke vlammen vanuit de schoorsteen te zien. De bewoners waren inmiddels buiten.

De brandweer heeft de grootste vlammen eerst met water geblust, daarna is de schoorsteen geveegd. De brandende resten zijn buiten verder geblust. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend. Het schoorsteenkanaal zal moeten worden gerepareerd voor de open haard weer mag worden aangestoken.

Foto’s : Remco F Gerritsen

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -