donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Brandweer redt vrouw van balkon bij woningbrand Muilwijckstraat Papendrecht

- advertentie -

Papendrecht – De brandweer heeft vannacht bij een woningbrand een oudere vrouw gered. De vrouw stond op haar balkon aan de Muilwijckstraat toen ze was gewekt door buren dat er brand was. De vrouw is vervolgens door de brandweer naar beneden gehaald en vervolgens voor controle naar het ziekenhuis overgebracht.

De woning is door de brand en daarbij vrijkomende rook fors beschadigd. Stichting Salvage zal zorg dragen voor vervangende woonruimte. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend en wordt onderzocht door brandonderzoek van de brandweer.

Foto’s : Martijn de Vries

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -