Brandweer redt vrouw van balkon bij woningbrand Muilwijckstraat Papendrecht

vrijdag 20 oktober 2017 15:48

Papendrecht – De brandweer heeft vannacht bij een woningbrand een oudere vrouw gered. De vrouw stond op haar balkon aan de Muilwijckstraat toen ze was gewekt door buren dat er brand was. De vrouw is vervolgens door de brandweer naar beneden gehaald en vervolgens voor controle naar het ziekenhuis overgebracht.

De woning is door de brand en daarbij vrijkomende rook fors beschadigd. Stichting Salvage zal zorg dragen voor vervangende woonruimte. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend en wordt onderzocht door brandonderzoek van de brandweer.

Foto’s : Martijn de Vries

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer redt vrouw van balkon bij woningbrand Muilwijckstraat Papendrecht
Schrijver:

 

 

Papendrecht – De brandweer heeft vannacht bij een woningbrand een oudere vrouw gered. De vrouw stond op haar balkon aan de Muilwijckstraat toen ze was gewekt door buren dat er brand was. De vrouw is vervolgens door de brandweer naar beneden gehaald en vervolgens voor controle naar het ziekenhuis overgebracht.

De woning is door de brand en daarbij vrijkomende rook fors beschadigd. Stichting Salvage zal zorg dragen voor vervangende woonruimte. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend en wordt onderzocht door brandonderzoek van de brandweer.

Foto’s : Martijn de Vries

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!