woensdag, december 8, 2021
6.2 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Drie mannen beroven koerier van telefoon en auto Zorgvlietstraat Den Haag

- advertentie -

Den Haag – De districtsrecherche Den Haag Centrum is op zoek naar getuigen van de beroving van een koerier, donderdag 19 oktober op de Zorgvlietstraat. De man werd door drie jongens beroofd van zijn telefoon waarna de drie ervandoor gingen met zijn bestelauto.

Omstreeks 10.20 uur belde de koerier aan bij een afleveradres aan de Zorgvlietstraat. Terwijl hij in het portiek stond te wachten, werd hij benaderd door drie jongens die hem beroofden van onder andere zijn telefoon en autosleutels. Nadat ze hem beroofd hadden, hebben ze de man bedreigd en verlieten het portiek. Met de weggenomen autosleutel namen zij vervolgens de witte Peugeot Partner weg die in de straat geparkeerd stond. De man durfde pas na enige tijd hulp te zoeken. De auto werd korte tijd later teruggevonden in de Hemsterhuisstraat. De auto is voor onderzoek in beslag genomen.

Signalementen
Van de verdachten is het volgende signalement bekend.
Verdachte 1 was een man van ongeveer 1.90-2.00m lang met een normaal, maar sterk, postuur. Hij had een getint uiterlijk met een glad gezicht en was mogelijk van Antilliaanse afkomst. Hij droeg een zwarte korte jas, een zwarte muts en zwarte handschoenen.

De tweede verdachte was een man met een lichtgetinte huidskleur met een lengte van 1.65m-1.70m. Hij droeg een zwarte jas en een zwarte muts.

De laatste verdachte was eveneens 1.65m-1.70m lang en ook hij had een lichtgetinte huidskleur en was mogelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Hij sprak met een dialect en gebruikte ‘straattaal’. Hij was gekleed in een groene korte jas en had op zijn hoofd een grijze muts met witte bliksemschichten op de rand.

Iets gezien?
De districtsrecherche Den Haag Centrum onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. Heeft u donderdag 19 oktober iets gezien op de Zorgvlietstraat wat met deze beroving te maken kan hebben. Heeft u wellicht gezien dat de witte Peugeot Partner werd achtergelaten op de Hemsterhuisstraat. Al uw informatie zou voor het onderzoek van belang kunnen zijn. De districtsrecherche Den Haag Centrum is bereikbaar via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -