woensdag, december 8, 2021
4.4 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Politievoertuig betrokken bij aanrijding Schenkelse Dreef Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den Ijssel – Bij een ongeval op de kruising Schenkelse Dreef met de Abram van Rijckevorselweg is een politiewagen betrokken geraakt bij een ongeval. Het zou gaan om een politievoertuig voor honden. Vanwege het onderzoek is er een groot gedeelte afgezet.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, het is ook nog niet bekend of er agenten gewond zijn geraakt. Een ambulance is ter plaatse gekomen voor het behandelen van een slachtoffer. Het is niet bekend of deze ook naar het ziekenhuis is gebracht.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -