Politievoertuig betrokken bij aanrijding Schenkelse Dreef Capelle aan den IJssel

vrijdag 20 oktober 2017 21:07

Capelle aan den Ijssel – Bij een ongeval op de kruising Schenkelse Dreef met de Abram van Rijckevorselweg is een politiewagen betrokken geraakt bij een ongeval. Het zou gaan om een politievoertuig voor honden. Vanwege het onderzoek is er een groot gedeelte afgezet.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, het is ook nog niet bekend of er agenten gewond zijn geraakt. Een ambulance is ter plaatse gekomen voor het behandelen van een slachtoffer. Het is niet bekend of deze ook naar het ziekenhuis is gebracht.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politievoertuig betrokken bij aanrijding Schenkelse Dreef Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den Ijssel – Bij een ongeval op de kruising Schenkelse Dreef met de Abram van Rijckevorselweg is een politiewagen betrokken geraakt bij een ongeval. Het zou gaan om een politievoertuig voor honden. Vanwege het onderzoek is er een groot gedeelte afgezet.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, het is ook nog niet bekend of er agenten gewond zijn geraakt. Een ambulance is ter plaatse gekomen voor het behandelen van een slachtoffer. Het is niet bekend of deze ook naar het ziekenhuis is gebracht.

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!