Gewonde na keukenbrand Stroveer Rotterdam

zaterdag 21 oktober 2017 10:13
Foto : Dennis Vervoorn

Rotterdam – Bij een woningbrand aan het Stroveer is vanmorgen één persoon gewond geraakt. De brand brak uit in de keuken van de woning en ging gepaard met flink wat rookontwikkeling.

Ambulancepersoneel heeft slachtoffer behandeld voor rookinhalatie, het is niet bekend of deze ook mee is genomen naar het ziekenhuis. In de keuken ontstond er brand op het fornuis. De brandweer heeft deze snel geblust.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na keukenbrand Stroveer Rotterdam
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 

Rotterdam – Bij een woningbrand aan het Stroveer is vanmorgen één persoon gewond geraakt. De brand brak uit in de keuken van de woning en ging gepaard met flink wat rookontwikkeling.

Ambulancepersoneel heeft slachtoffer behandeld voor rookinhalatie, het is niet bekend of deze ook mee is genomen naar het ziekenhuis. In de keuken ontstond er brand op het fornuis. De brandweer heeft deze snel geblust.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!