Inzittenden gevlucht na crash met auto N209 Nieuwe Hoefweg Bleiswijk

zaterdag 21 oktober 2017 11:31

Bleiswijk – De bestuurder van een personenauto is zaterdagmorgen van de Nieuwe Hoefweg N209 geraakt en in de sloot belandt. De inzittenden gingen na de crash er echter vandoor. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Mc Donalds.

In de omgeving werden uiteindelijk twee slachtoffers aangetroffen, één van hen lag op de Prismalaan-Oost, de ander werd op de Zernikestraat in Zoetermeer aangetroffen. De twee zijn overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. Zij zullen vermoedelijk worden aangehouden om uit te zoeken wie de auto heeft bestuurd.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Een berger heeft de auto voor de politie uit de sloot gehaald en zal worden onderzocht.

Meer foto’s vindt u hier

Auto belandt in sloot; inzittenden vluchten Bleiswijk

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Inzittenden gevlucht na crash met auto N209 Nieuwe Hoefweg Bleiswijk
Schrijver:

 

 

Bleiswijk – De bestuurder van een personenauto is zaterdagmorgen van de Nieuwe Hoefweg N209 geraakt en in de sloot belandt. De inzittenden gingen na de crash er echter vandoor. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Mc Donalds.

In de omgeving werden uiteindelijk twee slachtoffers aangetroffen, één van hen lag op de Prismalaan-Oost, de ander werd op de Zernikestraat in Zoetermeer aangetroffen. De twee zijn overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. Zij zullen vermoedelijk worden aangehouden om uit te zoeken wie de auto heeft bestuurd.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Een berger heeft de auto voor de politie uit de sloot gehaald en zal worden onderzocht.

Meer foto’s vindt u hier

Auto belandt in sloot; inzittenden vluchten Bleiswijk

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!