Bleiswijk Headlines

Inzittenden gevlucht na crash met auto N209 Nieuwe Hoefweg Bleiswijk

Bleiswijk – De bestuurder van een personenauto is zaterdagmorgen van de Nieuwe Hoefweg N209 geraakt en in de sloot belandt. De inzittenden gingen na de crash er echter vandoor. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Mc Donalds.

In de omgeving werden uiteindelijk twee slachtoffers aangetroffen, één van hen lag op de Prismalaan-Oost, de ander werd op de Zernikestraat in Zoetermeer aangetroffen. De twee zijn overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. Zij zullen vermoedelijk worden aangehouden om uit te zoeken wie de auto heeft bestuurd.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Een berger heeft de auto voor de politie uit de sloot gehaald en zal worden onderzocht.

Meer foto’s vindt u hier

Auto belandt in sloot; inzittenden vluchten Bleiswijk

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter