Jongen (14) opgepakt met taser in Veenendaal

zondag 22 oktober 2017 10:13

Veenendaal – De politie heeft zaterdagavond een 14-jarige tiener opgepakt. De jongen was in het centrum van de stad gezien met een taser. Deze zag eruit als een zaklamp. De politie kreeg dankzij een goed signalement al snel de verdachte jongen op het oog.

De jongen werd door agenten aangehouden, en na een gesprek met getuigen bleek de jongen ook nog iemand te hebben bedreigd met de taser. Het onderzoek naar de herkomst van de taser en de bijpassende straf loopt nog.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen (14) opgepakt met taser in Veenendaal
Schrijver:

 

 

Veenendaal – De politie heeft zaterdagavond een 14-jarige tiener opgepakt. De jongen was in het centrum van de stad gezien met een taser. Deze zag eruit als een zaklamp. De politie kreeg dankzij een goed signalement al snel de verdachte jongen op het oog.

De jongen werd door agenten aangehouden, en na een gesprek met getuigen bleek de jongen ook nog iemand te hebben bedreigd met de taser. Het onderzoek naar de herkomst van de taser en de bijpassende straf loopt nog.

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!