Agenten in opleiding delen nep-bekeuringen uit in Rotterdam E.O

dinsdag 24 oktober 2017 10:47

Rotterdam – Twee Rotterdamse Aspirant-agenten worden door justitie verdacht van uitdelen van nep-bekeuringen. De twee mannen van 25 en 29 jaar oud streken daarmee ongeveer 2900 euro op. Het tweetal haalde volgens het OM weggebruikers in Rotterdam, Dordrecht, Barendrecht en Zwijndrecht van de weg en gebruikten listige kunstgrepen om professioneel genoeg bij hun slachtoffers over te komen.

De twee waren nog in opleiding bij de politie, zij moeten over voldoende acteertalent hebben beschikt om acht slachtoffers vals te kunnen bekeuren. De slachtoffers werden onder andere bekeurd voor het te hard rijden, het vasthouden van een mobiele telefoon en geen richting aangeven. Ze richten zich voornamelijk op Buitenlandse auto’s en zouden voor het uitschrijven van de bekeuring een gestolen bonnenboekje in Utrecht hebben gebruikt.

Lees verder op AD.nl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Agenten in opleiding delen nep-bekeuringen uit in Rotterdam E.O
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Twee Rotterdamse Aspirant-agenten worden door justitie verdacht van uitdelen van nep-bekeuringen. De twee mannen van 25 en 29 jaar oud streken daarmee ongeveer 2900 euro op. Het tweetal haalde volgens het OM weggebruikers in Rotterdam, Dordrecht, Barendrecht en Zwijndrecht van de weg en gebruikten listige kunstgrepen om professioneel genoeg bij hun slachtoffers over te komen.

De twee waren nog in opleiding bij de politie, zij moeten over voldoende acteertalent hebben beschikt om acht slachtoffers vals te kunnen bekeuren. De slachtoffers werden onder andere bekeurd voor het te hard rijden, het vasthouden van een mobiele telefoon en geen richting aangeven. Ze richten zich voornamelijk op Buitenlandse auto’s en zouden voor het uitschrijven van de bekeuring een gestolen bonnenboekje in Utrecht hebben gebruikt.

Lees verder op AD.nl

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!