woensdag, december 8, 2021
6.2 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Agenten in opleiding delen nep-bekeuringen uit in Rotterdam E.O

- advertentie -

Rotterdam – Twee Rotterdamse Aspirant-agenten worden door justitie verdacht van uitdelen van nep-bekeuringen. De twee mannen van 25 en 29 jaar oud streken daarmee ongeveer 2900 euro op. Het tweetal haalde volgens het OM weggebruikers in Rotterdam, Dordrecht, Barendrecht en Zwijndrecht van de weg en gebruikten listige kunstgrepen om professioneel genoeg bij hun slachtoffers over te komen.

De twee waren nog in opleiding bij de politie, zij moeten over voldoende acteertalent hebben beschikt om acht slachtoffers vals te kunnen bekeuren. De slachtoffers werden onder andere bekeurd voor het te hard rijden, het vasthouden van een mobiele telefoon en geen richting aangeven. Ze richten zich voornamelijk op Buitenlandse auto’s en zouden voor het uitschrijven van de bekeuring een gestolen bonnenboekje in Utrecht hebben gebruikt.

Lees verder op AD.nl

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -