Beschonken bestuurder betrokken bij ongeval Groenedijk Capelle aan den IJssel

dinsdag 24 oktober 2017 16:14

Capelle aan den IJssel –  De politie heeft vanmorgen een man aangehouden nadat hij betrokken was geraakt bij een frontale aanrijding op de Groenedijk. Bij het spreken met één van de bestuurders werd al een alcohollucht geroken, reden genoeg om hen te laten blazen. Dit wordt overigens altijd gedaan bij een verkeersongeval.

De bestuurder blies een F-je. Dit houdt in dat hij teveel had gedronken. Bij een controle op het ademanalyseapparaat bleek de bestuurder 560 ug/l alcohol in zijn bloed te hebben. Daar kwam de bestuurder zeer goed weg want vanaf 570ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd bij een gevorderde bestuurder. De man kan wel een fors proces-verbaal tegemoet zien.

Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen bij de aanrijding. Handhaving heeft het ongeval afgezet en na de bergingswerkzaamheden het wegdek meteen laten reinigen. De bestuurder die had gedronken krijgt mogelijk deze kosten ook nog op zijn dak. Dit komt doordat je niet bent verzekerd als je met alcohol achter het stuur een ongeluk maakt.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Beschonken bestuurder betrokken bij ongeval Groenedijk Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel –  De politie heeft vanmorgen een man aangehouden nadat hij betrokken was geraakt bij een frontale aanrijding op de Groenedijk. Bij het spreken met één van de bestuurders werd al een alcohollucht geroken, reden genoeg om hen te laten blazen. Dit wordt overigens altijd gedaan bij een verkeersongeval.

De bestuurder blies een F-je. Dit houdt in dat hij teveel had gedronken. Bij een controle op het ademanalyseapparaat bleek de bestuurder 560 ug/l alcohol in zijn bloed te hebben. Daar kwam de bestuurder zeer goed weg want vanaf 570ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd bij een gevorderde bestuurder. De man kan wel een fors proces-verbaal tegemoet zien.

Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen bij de aanrijding. Handhaving heeft het ongeval afgezet en na de bergingswerkzaamheden het wegdek meteen laten reinigen. De bestuurder die had gedronken krijgt mogelijk deze kosten ook nog op zijn dak. Dit komt doordat je niet bent verzekerd als je met alcohol achter het stuur een ongeluk maakt.

 

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!