Capellenaar (41) en Rotterdamse (36) aangehouden voor steekincident Elegastpad Rotterdam

dinsdag 24 oktober 2017 13:29

Rotterdam – Een 41-jarige man uit Capelle aan den IJssel en zijn 36-jarige vriendin uit Rotterdam zijn op dinsdag 24 oktober aangehouden.

 

De twee hadden die ochtend in een woning aan het Elegastpad ruzie gehad, waarbij de man zijn vriendin bedreigd zou hebben. Bij de ruzie werd de man met een mes geraakt in zijn hand, waarna ook de vrouw werd aangehouden.  Beide verdachten meldden zich op het politiebureau aan de Veranda in Rotterdam en mochten meteen blijven. De verwondingen van de man vielen in die zin mee, dat hij niet naar het ziekenhuis hoefde. Beiden verdachten zitten vast en worden verhoord.

 

0 reacties

Capellenaar (41) en Rotterdamse (36) aangehouden voor steekincident Elegastpad Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 41-jarige man uit Capelle aan den IJssel en zijn 36-jarige vriendin uit Rotterdam zijn op dinsdag 24 oktober aangehouden.

 

De twee hadden die ochtend in een woning aan het Elegastpad ruzie gehad, waarbij de man zijn vriendin bedreigd zou hebben. Bij de ruzie werd de man met een mes geraakt in zijn hand, waarna ook de vrouw werd aangehouden.  Beide verdachten meldden zich op het politiebureau aan de Veranda in Rotterdam en mochten meteen blijven. De verwondingen van de man vielen in die zin mee, dat hij niet naar het ziekenhuis hoefde. Beiden verdachten zitten vast en worden verhoord.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!