woensdag, december 8, 2021
6.2 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Felle woningbrand verwoest zolder Wethouder Schipperstraat Berkel en Rodenrijs

- advertentie -

Berkel en Rodenrijs – In een woning aan de Wethouder Schipperstraat is dinsdagavond een felle brand uitgebroken op de zolder. De brand ging gepaard met flink wat rook en zou mogelijk uitslaand geweest zijn.

Bij aankomst van de brandweer stonden de bewoners van het pand al buiten. Naastgelegen buren zijn ook uit voorzorg naar buiten gegaan. De brandweer begon bij aankomst direct met het blussen van de brand. Een ambulance is ter plaatse gevraagd om personen op onder andere rookinhalatie te controleren.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -