Felle woningbrand verwoest zolder Wethouder Schipperstraat Berkel en Rodenrijs

dinsdag 24 oktober 2017 20:12
Foto : Dennis Vervoorn

Berkel en Rodenrijs – In een woning aan de Wethouder Schipperstraat is dinsdagavond een felle brand uitgebroken op de zolder. De brand ging gepaard met flink wat rook en zou mogelijk uitslaand geweest zijn.

Bij aankomst van de brandweer stonden de bewoners van het pand al buiten. Naastgelegen buren zijn ook uit voorzorg naar buiten gegaan. De brandweer begon bij aankomst direct met het blussen van de brand. Een ambulance is ter plaatse gevraagd om personen op onder andere rookinhalatie te controleren.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Felle woningbrand verwoest zolder Wethouder Schipperstraat Berkel en Rodenrijs
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 

Berkel en Rodenrijs – In een woning aan de Wethouder Schipperstraat is dinsdagavond een felle brand uitgebroken op de zolder. De brand ging gepaard met flink wat rook en zou mogelijk uitslaand geweest zijn.

Bij aankomst van de brandweer stonden de bewoners van het pand al buiten. Naastgelegen buren zijn ook uit voorzorg naar buiten gegaan. De brandweer begon bij aankomst direct met het blussen van de brand. Een ambulance is ter plaatse gevraagd om personen op onder andere rookinhalatie te controleren.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!