Gewonde van steekpartij meldt zich op politiebureau Elegastpad Rotterdam

dinsdag 24 oktober 2017 10:20

Rotterdam – Bij een steekpartij in een woning aan het Elegastpad is dinsdagmorgen iemand gewond geraakt. Het slachtoffer meldde zich op het politiebureau dat hij slachtoffer was van een steekpartij. De politie kon helaas nog niet meer vertellen.

De politie is naar de woning gegaan en onderzoekt het incident. Zij zoeken onder andere uit of er één of meerdere daders bij het incident betrokken zijn.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde van steekpartij meldt zich op politiebureau Elegastpad Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een steekpartij in een woning aan het Elegastpad is dinsdagmorgen iemand gewond geraakt. Het slachtoffer meldde zich op het politiebureau dat hij slachtoffer was van een steekpartij. De politie kon helaas nog niet meer vertellen.

De politie is naar de woning gegaan en onderzoekt het incident. Zij zoeken onder andere uit of er één of meerdere daders bij het incident betrokken zijn.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!