Grote brand in bedrijfspand Vlaardingweg Rotterdam

dinsdag 24 oktober 2017 15:19

Rotterdam – Dinsdagmiddag 24 oktober is er in een bedrijfspand aan de Vlaardingweg een forse brand uitgebroken. De brand brak omstreeks half 14:29 uur uit. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar grote brand.

De brand zou woeden in de kelder en kruipruimte van het gebouw. De brandweer is bezig met bluswerkzaamheden. Twee personen hebben hun haren verbrand. De brandweer laat weten dat er nu niemand meer in het pand aanwezig is.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote brand in bedrijfspand Vlaardingweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Dinsdagmiddag 24 oktober is er in een bedrijfspand aan de Vlaardingweg een forse brand uitgebroken. De brand brak omstreeks half 14:29 uur uit. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar grote brand.

De brand zou woeden in de kelder en kruipruimte van het gebouw. De brandweer is bezig met bluswerkzaamheden. Twee personen hebben hun haren verbrand. De brandweer laat weten dat er nu niemand meer in het pand aanwezig is.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!