woensdag, december 8, 2021
4.4 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Krimpenerwaard College woensdag weer open Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – De school aan de Groene Wetering is met ingang van woensdag 25 oktober weer open. Dit is de conclusie van een zorgvuldig overleg tussen het schoolbestuur, constructeurs en het gemeentebestuur van de gemeente Krimpen aan den IJssel. De risicoanalyse die de constructeur heeft uitgevoerd, geeft aan dat het gebouw veilig is voor het normale gebruik.

 

“Ik ben heel blij met deze conclusie waardoor de lessen weer volgens rooster kunnen plaatsvinden. Het is ook fijn dat de schoolexamens weer kunnen worden afgenomen in ons eigen schoolgebouw.” Aldus de rector/bestuurder van het Krimpenerwaard College Ad Keller op de website van de school.

 

Tijdelijke sluiting Krimpenerwaard College verlengd Krimpen aan den IJssel

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -