Man uit Hoogvliet aangehouden voor tonen vuurwapen A13 Rotterdam

dinsdag 24 oktober 2017 10:29

Rotterdam – De politie heeft maandag in Pijnacker een 27-jarige man uit Hoogvliet aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op de A13 een vuurwapen op een andere automobilist te hebben gericht.

Het slachtoffer van de bedreiging reed maandag op de A13 toen de man ineens naast hem kwam rijden. Hij trok een wapen en bedreigde het slachtoffer ermee, deze belde de politie en gaf een goed signalement voor. In Pijnacker werd de man gestopt en aangehouden. Onderzocht wordt of de twee elkaar kennen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man uit Hoogvliet aangehouden voor tonen vuurwapen A13 Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft maandag in Pijnacker een 27-jarige man uit Hoogvliet aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op de A13 een vuurwapen op een andere automobilist te hebben gericht.

Het slachtoffer van de bedreiging reed maandag op de A13 toen de man ineens naast hem kwam rijden. Hij trok een wapen en bedreigde het slachtoffer ermee, deze belde de politie en gaf een goed signalement voor. In Pijnacker werd de man gestopt en aangehouden. Onderzocht wordt of de twee elkaar kennen.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!