donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Hennepkwekerij mogelijke oorzaak brand Vlaardingweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In het pand aan de Vlaardingweg waar dinsdagmiddag 24 oktober een grote brand uitbrak is een hennepkwekerij aangetroffen. Rond 14.30 uur sloegen door een explosie verschillende ramen uit het pand. Daarna kwam er flink wat rook vrij.

De brandweer begon direct met het blussen van de brand die zich vooral in de kelder van het pand bevond. Na onderzoek is gebleken dat er een hennepkwekerij aanwezig was. Door goede aanwijzingen van de getuigen konden een 37-jarige man uit Den Bosch en een 46-jarige man uit Velp in de omgeving worden aangehouden. Ze hadden door de brand allebei hun haren verbrand.

De twee zitten vast en worden verhoord. De explosie is vermoedelijk ontstaan door de kwekerij, dit wordt nog onderzocht.]

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -