Hennepkwekerij mogelijke oorzaak brand Vlaardingweg Rotterdam

donderdag 26 oktober 2017 21:11

Rotterdam – In het pand aan de Vlaardingweg waar dinsdagmiddag 24 oktober een grote brand uitbrak is een hennepkwekerij aangetroffen. Rond 14.30 uur sloegen door een explosie verschillende ramen uit het pand. Daarna kwam er flink wat rook vrij.

De brandweer begon direct met het blussen van de brand die zich vooral in de kelder van het pand bevond. Na onderzoek is gebleken dat er een hennepkwekerij aanwezig was. Door goede aanwijzingen van de getuigen konden een 37-jarige man uit Den Bosch en een 46-jarige man uit Velp in de omgeving worden aangehouden. Ze hadden door de brand allebei hun haren verbrand.

De twee zitten vast en worden verhoord. De explosie is vermoedelijk ontstaan door de kwekerij, dit wordt nog onderzocht.]

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Hennepkwekerij mogelijke oorzaak brand Vlaardingweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In het pand aan de Vlaardingweg waar dinsdagmiddag 24 oktober een grote brand uitbrak is een hennepkwekerij aangetroffen. Rond 14.30 uur sloegen door een explosie verschillende ramen uit het pand. Daarna kwam er flink wat rook vrij.

De brandweer begon direct met het blussen van de brand die zich vooral in de kelder van het pand bevond. Na onderzoek is gebleken dat er een hennepkwekerij aanwezig was. Door goede aanwijzingen van de getuigen konden een 37-jarige man uit Den Bosch en een 46-jarige man uit Velp in de omgeving worden aangehouden. Ze hadden door de brand allebei hun haren verbrand.

De twee zitten vast en worden verhoord. De explosie is vermoedelijk ontstaan door de kwekerij, dit wordt nog onderzocht.]

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!