Omstander redt drenkeling Fluwelensingel Gouda

vrijdag 27 oktober 2017 22:41

Gouda – Een omstander heeft vrijdagavond iemand uit een vijver aan de Fluwelensingel gehaald. De drenkeling kon niet uit het water komen en werd gered door een omstander voordat de brandweer ter plaatse was.

De brandweer heeft nog in het water gezocht naar eventuele andere slachtoffers maar trof deze niet meer aan. Het betrokken slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor de persoon te water raakte is niet bekend.

Foto’s : Remco F Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Omstander redt drenkeling Fluwelensingel Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Een omstander heeft vrijdagavond iemand uit een vijver aan de Fluwelensingel gehaald. De drenkeling kon niet uit het water komen en werd gered door een omstander voordat de brandweer ter plaatse was.

De brandweer heeft nog in het water gezocht naar eventuele andere slachtoffers maar trof deze niet meer aan. Het betrokken slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor de persoon te water raakte is niet bekend.

Foto’s : Remco F Gerritsen

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!