Politie zoekt brandstichter van auto’s Ekster Hoogvliet

zaterdag 28 oktober 2017 00:01

Hoogvliet – In de nacht van donderdag op vrijdag 27 oktober ontstond er brand bij drie auto’s aan de Ekster in Hoogvliet. De politie is op zoek naar getuigen.

Vannacht rond 00.50 uur kwam er een melding binnen dat er een auto in brand stond op de Ekster. Uiteindelijk ging het om drie voertuigen die in rook op gingen. Ook een nabij gelegen huis raakte beschadigd.

De politie gaat uit van brandstichting en is meteen een onderzoek gestart. Momenteel bekijkt de recherche de beschikbare camerabeelden en doet onderzoek naar de achtergronden van de brandstichting. Getuigen worden opgeroepen zich te melden.

Heeft u iets gezien?
De brand ontstond mogelijk om 00.45 uur ’s nachts. Heeft u iets gezien of gehoord rond die tijd, of wellicht eerder op de avond? Of heeft u iets verdachts gezien wat kan helpen om deze zaak op te lossen? Bel dan met 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

 

0 reacties

Politie zoekt brandstichter van auto’s Ekster Hoogvliet
Schrijver:

 

 

Hoogvliet – In de nacht van donderdag op vrijdag 27 oktober ontstond er brand bij drie auto’s aan de Ekster in Hoogvliet. De politie is op zoek naar getuigen.

Vannacht rond 00.50 uur kwam er een melding binnen dat er een auto in brand stond op de Ekster. Uiteindelijk ging het om drie voertuigen die in rook op gingen. Ook een nabij gelegen huis raakte beschadigd.

De politie gaat uit van brandstichting en is meteen een onderzoek gestart. Momenteel bekijkt de recherche de beschikbare camerabeelden en doet onderzoek naar de achtergronden van de brandstichting. Getuigen worden opgeroepen zich te melden.

Heeft u iets gezien?
De brand ontstond mogelijk om 00.45 uur ’s nachts. Heeft u iets gezien of gehoord rond die tijd, of wellicht eerder op de avond? Of heeft u iets verdachts gezien wat kan helpen om deze zaak op te lossen? Bel dan met 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!