Extreem dronken bestuurder aangehouden na achtervolging in Rotterdam

zondag 29 oktober 2017 11:23

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond een extreem dronken automobilist aangehouden. De bestuurder kreeg van de politie een stopteken vanwege zijn opvallende rijgedrag. Omdat er de indruk was dat deze gedronken werd besloten om hem te controleren. De bestuurder negeerde echter het stopteken en ging ervandoor.

Tijdens de achtervolging reed de bestuurder tegen één van de politievoertuigen aan, niet veel later kon hij worden klemgereden en worden aangehouden. Bij een blaastest op het bureau bleek de bestuurder extreem dronken, hij blies 955 ug/l op het ademanalyse apparaat, omgerekend is dat 2,18 promille. Dit komt overheen met ongeveer 8 glazen bier die nog in het bloed aanwezig zijn.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Extreem dronken bestuurder aangehouden na achtervolging in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond een extreem dronken automobilist aangehouden. De bestuurder kreeg van de politie een stopteken vanwege zijn opvallende rijgedrag. Omdat er de indruk was dat deze gedronken werd besloten om hem te controleren. De bestuurder negeerde echter het stopteken en ging ervandoor.

Tijdens de achtervolging reed de bestuurder tegen één van de politievoertuigen aan, niet veel later kon hij worden klemgereden en worden aangehouden. Bij een blaastest op het bureau bleek de bestuurder extreem dronken, hij blies 955 ug/l op het ademanalyse apparaat, omgerekend is dat 2,18 promille. Dit komt overheen met ongeveer 8 glazen bier die nog in het bloed aanwezig zijn.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!