zondag, januari 24, 2021

Extreem dronken bestuurder aangehouden na achtervolging in Rotterdam

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond een extreem dronken automobilist aangehouden. De bestuurder kreeg van de politie een stopteken vanwege zijn opvallende rijgedrag. Omdat er de indruk was dat deze gedronken werd besloten om hem te controleren. De bestuurder negeerde echter het stopteken en ging ervandoor.

Tijdens de achtervolging reed de bestuurder tegen één van de politievoertuigen aan, niet veel later kon hij worden klemgereden en worden aangehouden. Bij een blaastest op het bureau bleek de bestuurder extreem dronken, hij blies 955 ug/l op het ademanalyse apparaat, omgerekend is dat 2,18 promille. Dit komt overheen met ongeveer 8 glazen bier die nog in het bloed aanwezig zijn.

Related Articles

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Politievoertuig betrokken bij aanrijding Erasmusbrug Rotterdam

0
Rotterdam - Agenten van de eenheid Rotterdam zijn afgelopen nacht betrokken geraakt bij een ongeluk...

Onderzoek naar brand in lege kamer verpleeghuis West-Varkenoordseweg Rotterdam

0
Rotterdam - De politie en brandweer zijn een onderzoek gestart naar een onverklaarbare brand in...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg