Felle brand in slooppand Noord Ringdijk Moordrecht

zondag 29 oktober 2017 01:06

Moordrecht – In een sloopwoning aan de Noord Ringdijk heeft zaterdagavond korte tijd een felle brand gewoed. Bij aankomst van de brandweer kwam er flink wat rook vrij en omdat men moeilijk bij het pand kon komen werd er opgeschaald naar middelbrand.

Men had moeite om voldoende bluswater ter plekke te krijgen. Na enige tijd was het vuur onder controle en heeft de brandweer nog een tijdje nageblust. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto : Remco Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Felle brand in slooppand Noord Ringdijk Moordrecht
Schrijver:

 

 

Moordrecht – In een sloopwoning aan de Noord Ringdijk heeft zaterdagavond korte tijd een felle brand gewoed. Bij aankomst van de brandweer kwam er flink wat rook vrij en omdat men moeilijk bij het pand kon komen werd er opgeschaald naar middelbrand.

Men had moeite om voldoende bluswater ter plekke te krijgen. Na enige tijd was het vuur onder controle en heeft de brandweer nog een tijdje nageblust. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto : Remco Gerritsen

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!