donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Felle brand in slooppand Noord Ringdijk Moordrecht

- advertentie -

Moordrecht – In een sloopwoning aan de Noord Ringdijk heeft zaterdagavond korte tijd een felle brand gewoed. Bij aankomst van de brandweer kwam er flink wat rook vrij en omdat men moeilijk bij het pand kon komen werd er opgeschaald naar middelbrand.

Men had moeite om voldoende bluswater ter plekke te krijgen. Na enige tijd was het vuur onder controle en heeft de brandweer nog een tijdje nageblust. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto : Remco Gerritsen

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -