woensdag, december 8, 2021
6.2 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Felle brand verwoest meterkast vakantiewoning Oudeweg Reeuwijk

- advertentie -

Reeuwijk – Een felle brand heeft zondagavond forse schade aangericht aan een vakantiewoning. In de chalet aan de Oudeweg was er in de meterkast brand ontstaan. Binnen korte tijd grepen de vlammen snel om zich heen en stond er een groot gedeelte in de brand.

De brandweer was snel ter plaatse en wist het vuur snel onder controle te krijgen. Nadat de brand geblust was is Stedin ter plekke gekomen om de gas en elektra toevoer af te sluiten. De schade aan de woning is groot.

Foto : Remco Gerritsen

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -