donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Inzittenden vluchten na auto te water Karnemelksloot Gouda

- advertentie -

Gouda – Op de Karnemelksloot is afgelopen nacht rond 04.00 uur een auto in de sloot gereden. De automobilist was vanaf de IJssellaan rechtdoor gereden op een T-splitsing. De auto kwam daardoor in het water langs de Karnemelksloot terecht. De inzittenden sloegen op de vlucht.

Één van de inzittenden zwom nog even terug voor zijn mobiele telefoon, daarna klommen ze beiden op de kant en zetten het op een lopen. Op aanwijzingen van getuigen konden ze snel worden aangehouden. Waarom ze op de vlucht sloegen is niet bekend. Nadat de brandweer nog in het water heeft gezocht mocht een berger de auto uit het water halen.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -