Inzittenden vluchten na auto te water Karnemelksloot Gouda

zondag 29 oktober 2017 04:00

Gouda – Op de Karnemelksloot is afgelopen nacht rond 04.00 uur een auto in de sloot gereden. De automobilist was vanaf de IJssellaan rechtdoor gereden op een T-splitsing. De auto kwam daardoor in het water langs de Karnemelksloot terecht. De inzittenden sloegen op de vlucht.

Één van de inzittenden zwom nog even terug voor zijn mobiele telefoon, daarna klommen ze beiden op de kant en zetten het op een lopen. Op aanwijzingen van getuigen konden ze snel worden aangehouden. Waarom ze op de vlucht sloegen is niet bekend. Nadat de brandweer nog in het water heeft gezocht mocht een berger de auto uit het water halen.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Inzittenden vluchten na auto te water Karnemelksloot Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Op de Karnemelksloot is afgelopen nacht rond 04.00 uur een auto in de sloot gereden. De automobilist was vanaf de IJssellaan rechtdoor gereden op een T-splitsing. De auto kwam daardoor in het water langs de Karnemelksloot terecht. De inzittenden sloegen op de vlucht.

Één van de inzittenden zwom nog even terug voor zijn mobiele telefoon, daarna klommen ze beiden op de kant en zetten het op een lopen. Op aanwijzingen van getuigen konden ze snel worden aangehouden. Waarom ze op de vlucht sloegen is niet bekend. Nadat de brandweer nog in het water heeft gezocht mocht een berger de auto uit het water halen.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!