zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Jongen (15) opgepakt met zwaar vuurwerk Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving hebben afgelopen zaterdagavond een 15-jarige jongen staande gehouden. Hij werd betrapt toen hij vuurwerk aan het afsteken was. De handhavers vroegen de politie ter plaatse om met de jongen mee naar huis te kunnen gaan.

In de woning van de jongen werden diverse illegale vuurwerkproducten aangetroffen. Het ging om mortieren, vlinders, cobra’s en nitraten. Het vuurwerk is in beslag genomen en zal worden vernietigd. Het openbaar ministerie zal de strafmaat gaan bepalen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -