Jongen (15) opgepakt met zwaar vuurwerk Capelle aan den IJssel

zondag 29 oktober 2017 12:58

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving hebben afgelopen zaterdagavond een 15-jarige jongen staande gehouden. Hij werd betrapt toen hij vuurwerk aan het afsteken was. De handhavers vroegen de politie ter plaatse om met de jongen mee naar huis te kunnen gaan.

In de woning van de jongen werden diverse illegale vuurwerkproducten aangetroffen. Het ging om mortieren, vlinders, cobra’s en nitraten. Het vuurwerk is in beslag genomen en zal worden vernietigd. Het openbaar ministerie zal de strafmaat gaan bepalen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen (15) opgepakt met zwaar vuurwerk Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Medewerkers van Handhaving hebben afgelopen zaterdagavond een 15-jarige jongen staande gehouden. Hij werd betrapt toen hij vuurwerk aan het afsteken was. De handhavers vroegen de politie ter plaatse om met de jongen mee naar huis te kunnen gaan.

In de woning van de jongen werden diverse illegale vuurwerkproducten aangetroffen. Het ging om mortieren, vlinders, cobra’s en nitraten. Het vuurwerk is in beslag genomen en zal worden vernietigd. Het openbaar ministerie zal de strafmaat gaan bepalen.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!