Man met boksbeugel aangehouden na achtervolging Plompertstraat Rotterdam

zondag 29 oktober 2017 12:14

Rotterdam – De politie heeft zaterdagmiddag na een achtervolging een man aangehouden. De politie wilde de scooterrijder op de Kerkwervesingel controleren maar deze ging er vervolgens hard vandoor.

Na een wilde achtervolging door onder het Zuiderpark en over de Kruisweg kon de scooterrijder op de Plompertstraat worden aangehouden. De bestuurder bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en verzekering voor de scooter. Tijdens het foullieren vondt de politie nog een boksbeugel bij hem. De man is meegenomen naar het bureau en zat nog vast.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man met boksbeugel aangehouden na achtervolging Plompertstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft zaterdagmiddag na een achtervolging een man aangehouden. De politie wilde de scooterrijder op de Kerkwervesingel controleren maar deze ging er vervolgens hard vandoor.

Na een wilde achtervolging door onder het Zuiderpark en over de Kruisweg kon de scooterrijder op de Plompertstraat worden aangehouden. De bestuurder bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en verzekering voor de scooter. Tijdens het foullieren vondt de politie nog een boksbeugel bij hem. De man is meegenomen naar het bureau en zat nog vast.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!