Woningbrand blijkt barbecue Buizerdstraat Rotterdam

zondag 29 oktober 2017 17:27

Rotterdam – Twee tankautospuiten en een ladderwagen zijn zondagmiddag voor niets uitgerukt voor een woningbrand naar de Buizerdstraat. De onderburen hadden de brandweer gebeld nadat zij rook uit een appartement boven hen zagen komen. De meldkamer besloot om de kazernes uit te sturen voor een woningbrand.

Eenmaal ter plaatse bleek de enige brand een rokende barbecue te zijn. Volgens de brandweer levensgevaarlijk om deze in een woning te gebruiken. Bij het gebruik van een barbecue komt koolmonoxide vrij. Als er niet voldoende ventilatie aanwezig is kan koolmonoxide in hoge concentraties dodelijk zijn.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Woningbrand blijkt barbecue Buizerdstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Twee tankautospuiten en een ladderwagen zijn zondagmiddag voor niets uitgerukt voor een woningbrand naar de Buizerdstraat. De onderburen hadden de brandweer gebeld nadat zij rook uit een appartement boven hen zagen komen. De meldkamer besloot om de kazernes uit te sturen voor een woningbrand.

Eenmaal ter plaatse bleek de enige brand een rokende barbecue te zijn. Volgens de brandweer levensgevaarlijk om deze in een woning te gebruiken. Bij het gebruik van een barbecue komt koolmonoxide vrij. Als er niet voldoende ventilatie aanwezig is kan koolmonoxide in hoge concentraties dodelijk zijn.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!