Geen gewonden bij éénzijdig ongeval Abram van Rijckevorselweg Capelle aan den Ijssel

maandag 30 oktober 2017 23:36

Capelle aan den IJssel – Bij een éénzijdig ongeval op de Abram van Rijckevorselweg is wonderbaarlijk geen gewonde gevallen. De bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt, schampte een lantaarnpaal en kwam in de greppel tot stilstand.

Wijkagent Albert Maas Twitterde dat de bestuurder niet gewond is geraakt. Er was geen alcohol in het spel.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Geen gewonden bij éénzijdig ongeval Abram van Rijckevorselweg Capelle aan den Ijssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Bij een éénzijdig ongeval op de Abram van Rijckevorselweg is wonderbaarlijk geen gewonde gevallen. De bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt, schampte een lantaarnpaal en kwam in de greppel tot stilstand.

Wijkagent Albert Maas Twitterde dat de bestuurder niet gewond is geraakt. Er was geen alcohol in het spel.

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!