School ontruimd door gaslekkage Fluiterlaan Capelle aan den IJssel

maandag 30 oktober 2017 09:00

Capelle aan den IJssel – Vanwege een gaslekkage op de Fluiterlaan is een maandagmorgen een muziekschool ontruimd. Omstreeks 08.15 uur werd er een gaslek geroken en vervolgens de brandweer gebeld. Deze nam inderdaad een gaslekkage waar en besloot tot ontruiming.

Het is niet bekend of er ook woningen zijn ontruimd. De brandweer wacht op Stedin die een afsluiter moet dichtdraaien. Hoelang het gaat duren is nog niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

School ontruimd door gaslekkage Fluiterlaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Vanwege een gaslekkage op de Fluiterlaan is een maandagmorgen een muziekschool ontruimd. Omstreeks 08.15 uur werd er een gaslek geroken en vervolgens de brandweer gebeld. Deze nam inderdaad een gaslekkage waar en besloot tot ontruiming.

Het is niet bekend of er ook woningen zijn ontruimd. De brandweer wacht op Stedin die een afsluiter moet dichtdraaien. Hoelang het gaat duren is nog niet bekend.

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!