donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan!

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Op 18 November om 10.00 uur komen Sinterklaas en zijn Pieten weer  aan in Capelle aan den IJssel bij het Vuijkterrein. Sinterklaas zal richting het Stadsplein gaan waar hij om 11.30 ontvangen wordt door de Burgemeester. Na dit  podiumprogramma is er een afsluitend programma in de Grand café “In den Boekenkast”.

Na de aankomst met de stoomboot zal Sinterklaas op zijn paard “Americo” en met alle  pieten, onder begeleiding van de blaaskapel, richting Stadsplein gaan waar zij officieel ontvangen worden door Burgemeester Peter Oskam.  Na de officiële ontvangst start op het podium deel 1 van de show “Kom je Sinterklaas”. Alle pieten zijn er dit jaar weer bij ; Hoofdpiet, ADHD Piet, Danspiet en de Pakjespieten kortom te veel om op te noemen. In de show zullen de pieten spelletjes spelen, zingen en natuurlijk dansen.

De pieten van “Sint en Piet Capelle” zullen samen met de kinderen gaan dansen. Uiteraard dansen alle pieten, kinderen, ouders en zelfs de Burgemeester mee. De dans op het nummer  “Kom je Sinterklaas” wordt in de weken voor de intocht bij alle basisscholen in Capelle aan den IJssel aangeboden zodat iedereen het dansje kan oefenen. Ook zal het dansje via  Youtube beschikbaar zijn.

Om 12.15 is er een optreden van Pedro en Banketpiet en na dit optreden gaan de pieten richting de Boekenkast voor deel 2 van de show. In deel 2 van de show spelen de pieten met de kinderen de “pepernoot schoonsteen competitie”, ook is er chocomel en natuurlijk zijn er voldoende pepernoten. Het programma zal eindigen om 14.00.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -