Ongeval met paard en wagen, politie zoekt vrachtwagenchauffeur Gaagweg Schipluiden

Date:

Deel bericht:

Schipluiden – Een vrachtauto haalde op dinsdag 31 oktober omstreeks 11.30 uur op de Gaagweg een wagen met twee vrouwen en paarden in. Hierdoor sloegen de paarden op hol, waardoor de wagen ten val kwam. De twee vrouwen raakten hierbij gewond. De politie onderzoekt het ongeval.

 

- Advertisement -

Volgens getuigen reed een vrachtwagen al even, in dezelfde richting, achter de wagen met paarden. Tijdens een inhaalmanoeuvre van de vrachtauto sloegen de twee paarden op hol en renden 100 meter in galop door. Bij de plek waar de paarden thuishoren, sloegen ze plotseling rechtsaf, waardoor de wagen met de twee vrouwen ten val kwam. Beide vrouwen werden door de ambulance voor verdere behandeling aan hun verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Politie Westland doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en wil graag in contact komen met de vrachtwagenchauffeur. De chauffeur reed in een witte vrachtauto met paarse onderbalk en paarse sterren. Verder stonden er op de vrachtauto in de paarse kleur de woorden: Amsterdam – Rijnsburg – Westland. De politie komt graag in contact met de chauffeur. Reed u in de witte vrachtauto met paarse bedrukking, bel dan met 0900-8844 en vraag naar politie Westland.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...

Forse vertraging door ongeval op A15 bij Pernis

Rotterdam - Door een ongeval met twee voertuigen op de A15 ter hoogte van Pernis ontstond vanmorgen een...

Voorbijgangers vinden overleden persoon Bosdreef Rotterdam

Rotterdam - Voorbijgangers hebben op de Bosdreef in Rotterdam een overleden persoon aangetroffen. De omgeving is afgezet en...