Overvaller neemt complete kassa mee bij chinees restaurant Stadhoudersweg Rotterdam
via

 

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...

Rotterdam – Het Regionaal Overvallen Team van de politie in Rotterdam zoekt getuigen van een overval op een Chinees restaurant aan de Stadhoudersweg die op zondag 29 oktober plaatsvond.

Om ongeveer 21.45 uur kwam een onbekende man de zaak binnen. De man eiste geld en dreigde met een wapen. Het personeel liep weg, waarop de man zelf maar de gehele kassa oppakte en met zich meenam. De stapte buiten op een fiets reed met kassa en al weg over de Nobelstraat in de richting van de Gordelweg. De dader liet de kassa achter bij het voetbalveldje aan de Statenweg thv de Navanderstraat.
De dader had een normaal postuur, was ongeveer 1.90 meter lang en had een blanke huidskleur. Hij droeg een lichtkleurige trui, voerde lichtkleurige gezichtsbedekking en droeg een grijze broek met sportschoenen.

Bel de politie
Heeft u de overval zien gebeuren of heeft u de dader ervoor/erna gezien? Of heeft u de dader op het voetbalveldje aan de Statenweg gezien? Belt u dan met de politie in Rotterdam en vraag naar het Regionaal Team Overvallen. Als u liever anoniem blijft, belt u met 0800-7000.

 

Overvaller neemt complete kassa mee bij chinees restaurant Stadhoudersweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Het Regionaal Overvallen Team van de politie in Rotterdam zoekt getuigen van een overval op een Chinees restaurant aan de Stadhoudersweg die op zondag 29 oktober plaatsvond.

Om ongeveer 21.45 uur kwam een onbekende man de zaak binnen. De man eiste geld en dreigde met een wapen. Het personeel liep weg, waarop de man zelf maar de gehele kassa oppakte en met zich meenam. De stapte buiten op een fiets reed met kassa en al weg over de Nobelstraat in de richting van de Gordelweg. De dader liet de kassa achter bij het voetbalveldje aan de Statenweg thv de Navanderstraat.
De dader had een normaal postuur, was ongeveer 1.90 meter lang en had een blanke huidskleur. Hij droeg een lichtkleurige trui, voerde lichtkleurige gezichtsbedekking en droeg een grijze broek met sportschoenen.

Bel de politie
Heeft u de overval zien gebeuren of heeft u de dader ervoor/erna gezien? Of heeft u de dader op het voetbalveldje aan de Statenweg gezien? Belt u dan met de politie in Rotterdam en vraag naar het Regionaal Team Overvallen. Als u liever anoniem blijft, belt u met 0800-7000.

 

Storm Ellen houdt huis in de regio

Storm Ellen houdt huis in de regio

Regio - Na storm Ciara en storm Dennis is het dit weekend de beurt voor storm Ellen. Ondanks dat de storm lang niet zo zwaar is als de voorgaande stormen van afgelopen weekenden, moet de brandweer toch regelmatig uitrukken voor diverse stormschades. Foto's door Remco...