Jongen (19) met vuurwapen aangehouden tijdens oefening politie Gooilandsingel Rotterdam

donderdag 2 november 2017 19:21

Rotterdam – Tijdens een oefening van de politie in Rotterdam hebben agenten op 2 november een verdachte man aangehouden. Op de bewuste dag waren meerdere agenten in Rotterdam-Zuid in het kader van een oefening op straat . Een 19-jarige Rotterdammer liep op de Gooilandsingel en keerde bij het zien van de agenten meteen om.

Dat trok de aandacht van de agenten en één van hen knoopte een praatje met hem aan. Toen op de vraag of de man iets verbodens – zoals drugs of vuurwapens  –  bij zich had een positief antwoord volgde, nam de agent geen risico en hij hield de verdachte direct aan. De jongeman bleek een vuurwapen bij zich te hebben en hij had ook een tas met zwaar vuurwerk bij zich. Het vuurwapen en het vuurwerk zijn in beslaggenomen en de man zit vast.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen (19) met vuurwapen aangehouden tijdens oefening politie Gooilandsingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Tijdens een oefening van de politie in Rotterdam hebben agenten op 2 november een verdachte man aangehouden. Op de bewuste dag waren meerdere agenten in Rotterdam-Zuid in het kader van een oefening op straat . Een 19-jarige Rotterdammer liep op de Gooilandsingel en keerde bij het zien van de agenten meteen om.

Dat trok de aandacht van de agenten en één van hen knoopte een praatje met hem aan. Toen op de vraag of de man iets verbodens – zoals drugs of vuurwapens  –  bij zich had een positief antwoord volgde, nam de agent geen risico en hij hield de verdachte direct aan. De jongeman bleek een vuurwapen bij zich te hebben en hij had ook een tas met zwaar vuurwerk bij zich. Het vuurwapen en het vuurwerk zijn in beslaggenomen en de man zit vast.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!