zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Jongen (19) met vuurwapen aangehouden tijdens oefening politie Gooilandsingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Tijdens een oefening van de politie in Rotterdam hebben agenten op 2 november een verdachte man aangehouden. Op de bewuste dag waren meerdere agenten in Rotterdam-Zuid in het kader van een oefening op straat . Een 19-jarige Rotterdammer liep op de Gooilandsingel en keerde bij het zien van de agenten meteen om.

Dat trok de aandacht van de agenten en één van hen knoopte een praatje met hem aan. Toen op de vraag of de man iets verbodens – zoals drugs of vuurwapens  –  bij zich had een positief antwoord volgde, nam de agent geen risico en hij hield de verdachte direct aan. De jongeman bleek een vuurwapen bij zich te hebben en hij had ook een tas met zwaar vuurwerk bij zich. Het vuurwapen en het vuurwerk zijn in beslaggenomen en de man zit vast.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -