Nieuwe #PRO247 video : Voertuigcontrole levert vuurwapen op

donderdag 2 november 2017 21:09

Deze nieuwe video van de politie laat zien hoe een standaard voertuigcontrole vanwege opvallend rijgedrag hen leidt naar een vuurwapen die goed verborgen ligt in de kofferbak. Daarnaast heeft de bestuurder geen rijbewijs en drugs gebruikt.

Blog politie

Een simpele controle. Als iemand opvallend rijgedrag vertoont, kan dat aanleiding zijn om hem of haar te controleren. In de video wordt dit ook gedaan. Volg de stappen die de collega maakt en waar hij uiteindelijk over gaat tot een aanhouding.

Stapje voor stapje komt deze collega achter het geheim van de verdachte. Er ligt een vuurwapen in zijn achterbak. Goed verstopt, dat wel. Gelukkig aangetroffen door de collega en dat betekent dat er weer eentje van straat is.

Het blijkt naderhand geen vuurwapen dat ook echte kogels kan afvuren, maar als het tegen mijn hoofd aangezet zou worden, zou ik ook gewoon mijn portemonnee afgeven. We zijn niet allemaal pittige dames uit Den Haag 🙂

Wat iedereen wel kan doen, is goed opletten als er verdachte mensen of situaties zijn en vervolgens ons bellen. Weet jij iets over een vuurwapen? Of iets wat daar mee te maken heeft? Meld dat aan ons, dit kan ook anoniem via 0800-7000.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Nieuwe #PRO247 video : Voertuigcontrole levert vuurwapen op
Schrijver:

 

 

Deze nieuwe video van de politie laat zien hoe een standaard voertuigcontrole vanwege opvallend rijgedrag hen leidt naar een vuurwapen die goed verborgen ligt in de kofferbak. Daarnaast heeft de bestuurder geen rijbewijs en drugs gebruikt.

Blog politie

Een simpele controle. Als iemand opvallend rijgedrag vertoont, kan dat aanleiding zijn om hem of haar te controleren. In de video wordt dit ook gedaan. Volg de stappen die de collega maakt en waar hij uiteindelijk over gaat tot een aanhouding.

Stapje voor stapje komt deze collega achter het geheim van de verdachte. Er ligt een vuurwapen in zijn achterbak. Goed verstopt, dat wel. Gelukkig aangetroffen door de collega en dat betekent dat er weer eentje van straat is.

Het blijkt naderhand geen vuurwapen dat ook echte kogels kan afvuren, maar als het tegen mijn hoofd aangezet zou worden, zou ik ook gewoon mijn portemonnee afgeven. We zijn niet allemaal pittige dames uit Den Haag 🙂

Wat iedereen wel kan doen, is goed opletten als er verdachte mensen of situaties zijn en vervolgens ons bellen. Weet jij iets over een vuurwapen? Of iets wat daar mee te maken heeft? Meld dat aan ons, dit kan ook anoniem via 0800-7000.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!