Politiehelikopter op zoek naar verdachte steekpartij Meidoornveld Capelle aan den IJssel

donderdag 2 november 2017 17:28

Capelle aan den IJssel – Bij een steekpartij is donderdag rond 15.45 uur een jonge vrouw lichtgewond geraakt. Het slachtoffer werd na een vermoedelijke ruzie in haar arm gestoken. De verdachte sloeg daarna op de vlucht.

De politie zette direct een helikopter in om te zoeken naar de verdachte. Deze is tot op heden nog niet aangetroffen. De jonge vrouw is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet verder onderzoek.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politiehelikopter op zoek naar verdachte steekpartij Meidoornveld Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Bij een steekpartij is donderdag rond 15.45 uur een jonge vrouw lichtgewond geraakt. Het slachtoffer werd na een vermoedelijke ruzie in haar arm gestoken. De verdachte sloeg daarna op de vlucht.

De politie zette direct een helikopter in om te zoeken naar de verdachte. Deze is tot op heden nog niet aangetroffen. De jonge vrouw is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet verder onderzoek.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!