donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Rotterdamse Stadhuis ontruimd na rook op zolder Coolsingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Het stadhuis aan de Coolsingel is sinds vrijdagmiddag deels ontruimd nadat er een brandmelding is binnengekomen. De brandweer was snel ter plaatse en ging op onderzoek uit. Op de zolder van het stadhuis werd rookontwikkeling waargenomen. De brandweer besloot daarop het gebouw deels te ontruimen.

De brandweer is met twee ploegen ter plaatse om de oorzaak van de rookontwikkeling te onderzoeken. In het pand vinden werkzaamheden plaats, na onderzoek bleek het te gaan om stof. Het stadhuis is daarop weer vrijgegeven.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -