Rotterdamse Stadhuis ontruimd na rook op zolder Coolsingel Rotterdam

vrijdag 3 november 2017 12:52

Rotterdam – Het stadhuis aan de Coolsingel is sinds vrijdagmiddag deels ontruimd nadat er een brandmelding is binnengekomen. De brandweer was snel ter plaatse en ging op onderzoek uit. Op de zolder van het stadhuis werd rookontwikkeling waargenomen. De brandweer besloot daarop het gebouw deels te ontruimen.

De brandweer is met twee ploegen ter plaatse om de oorzaak van de rookontwikkeling te onderzoeken. In het pand vinden werkzaamheden plaats, na onderzoek bleek het te gaan om stof. Het stadhuis is daarop weer vrijgegeven.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Rotterdamse Stadhuis ontruimd na rook op zolder Coolsingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Het stadhuis aan de Coolsingel is sinds vrijdagmiddag deels ontruimd nadat er een brandmelding is binnengekomen. De brandweer was snel ter plaatse en ging op onderzoek uit. Op de zolder van het stadhuis werd rookontwikkeling waargenomen. De brandweer besloot daarop het gebouw deels te ontruimen.

De brandweer is met twee ploegen ter plaatse om de oorzaak van de rookontwikkeling te onderzoeken. In het pand vinden werkzaamheden plaats, na onderzoek bleek het te gaan om stof. Het stadhuis is daarop weer vrijgegeven.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!