woensdag, december 8, 2021
4.4 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Auto vernield door stoeptegel Nabucco Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Afgelopen nacht heeft een nog onbekende man een auto vernield met een stoeptegel. Een buurtbewoner van de Nabucco werd wakker van diverse harde klappen en ging polshoogte nemen. Toen hij naar buiten keek zag hij dat iemand met een stoeptegel de complete voorruit van een auto aan het vernielen was.

De man belde de politie en besloot ondertussen zelf actie te ondernemen. Hij ging achter de verdachte aan die inmiddels richting de Librije was gerend. Ondanks de achtervolging van de bewoner en de inzet van meerdere politie-eenheden kon de verdachte ontkomen.

De politie is op zoek naar een man van circa 25 tot 30 jaar oud, getinte huidskleur, zwarte worker broek en donkerkleurige parka jas. Getuigen worden verzocht contact op te nemen.

In de nacht van 4 op 5 November was het ook al raak in de Dirkje Goedhartstraat in Rotterdam. Ook toen werden er vernielingen gepleegd aan diverse auto’s. De politie kon hiervoor een tweetal jongens aanhouden. Zij zitten nog vast.

 

Afgelopen nacht werd rond 02:10 uur in Capelle a/d IJssel een geparkeerd staande auto vernield.Op de Nabucco in de…

Gepostet von Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland. am Montag, 6. November 2017

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -