zondag, november 28, 2021
0.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Meisje (12) niet gestoken Meidoornveld Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Het 12-jarige  meisje dat afgelopen donderdag gewond zou zijn geraakt door een steekpartij blijkt gelogen te hebben. De politie kreeg donderdagmiddag omstreeks 15:45 uur de melding binnen van een steekincident op het Meidoornveld. 

Ter plaatse werd een meisje aangetroffen met een verwonding aan haar arm, de politie zette een helikopter in om naar de verdachte te zoeken. Uit onderzoek is gebleken dat het meisje hulp nodig heeft. Zij is inmiddels doorverwezen naar de professionele hulpverlening die zij nodig heeft. Het zoeken naar een verdachte is daarmee dan ook gestopt.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -