Meisje (12) niet gestoken Meidoornveld Capelle aan den IJssel

maandag 6 november 2017 12:56

Capelle aan den IJssel – Het 12-jarige  meisje dat afgelopen donderdag gewond zou zijn geraakt door een steekpartij blijkt gelogen te hebben. De politie kreeg donderdagmiddag omstreeks 15:45 uur de melding binnen van een steekincident op het Meidoornveld. 

Ter plaatse werd een meisje aangetroffen met een verwonding aan haar arm, de politie zette een helikopter in om naar de verdachte te zoeken. Uit onderzoek is gebleken dat het meisje hulp nodig heeft. Zij is inmiddels doorverwezen naar de professionele hulpverlening die zij nodig heeft. Het zoeken naar een verdachte is daarmee dan ook gestopt.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meisje (12) niet gestoken Meidoornveld Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Het 12-jarige  meisje dat afgelopen donderdag gewond zou zijn geraakt door een steekpartij blijkt gelogen te hebben. De politie kreeg donderdagmiddag omstreeks 15:45 uur de melding binnen van een steekincident op het Meidoornveld. 

Ter plaatse werd een meisje aangetroffen met een verwonding aan haar arm, de politie zette een helikopter in om naar de verdachte te zoeken. Uit onderzoek is gebleken dat het meisje hulp nodig heeft. Zij is inmiddels doorverwezen naar de professionele hulpverlening die zij nodig heeft. Het zoeken naar een verdachte is daarmee dan ook gestopt.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!