mr. John Reid doet uitspraak in burenruzie Dansenbuurt Capelle-Schollevaar

maandag 6 november 2017 16:02

Capelle aan den IJssel – Aankomende vrijdag 10 november zal mr. John Reid van het programma de Rijdende Rechter naar een zaak komen kijken in de Capelse wijk Schollevaar. Twee buren uit de Dansenbuurt hebben het al een geruime tijd met elkaar aan de stok over geluidsoverlast. Inmiddels is de strijd zo heet opgelopen dat ze de hulp van het KRO-programma de Rijdende Rechter hebben ingeschakeld.

mr John Reid zal eerst langs gaan op de betreffende locatie. Daarna zal tussen 16.00 en 17.00 uur opnames van de hoorzitting plaatsvinden in de Johannahoeve. Vindt u het leuk om daarbij aanwezig te zijn dan kunt u zichzelf nog opgeven. Indien u aanwezig wilt zijn bij de hoorzitting, bent u – ná aanmelding per email – van harte welkom! U kunt zich aanmelden bij Miriam van Heukelom (miriam.v.heukelom@idtv.nl of bel naar 020-3143365).

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

mr. John Reid doet uitspraak in burenruzie Dansenbuurt Capelle-Schollevaar
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Aankomende vrijdag 10 november zal mr. John Reid van het programma de Rijdende Rechter naar een zaak komen kijken in de Capelse wijk Schollevaar. Twee buren uit de Dansenbuurt hebben het al een geruime tijd met elkaar aan de stok over geluidsoverlast. Inmiddels is de strijd zo heet opgelopen dat ze de hulp van het KRO-programma de Rijdende Rechter hebben ingeschakeld.

mr John Reid zal eerst langs gaan op de betreffende locatie. Daarna zal tussen 16.00 en 17.00 uur opnames van de hoorzitting plaatsvinden in de Johannahoeve. Vindt u het leuk om daarbij aanwezig te zijn dan kunt u zichzelf nog opgeven. Indien u aanwezig wilt zijn bij de hoorzitting, bent u – ná aanmelding per email – van harte welkom! U kunt zich aanmelden bij Miriam van Heukelom (miriam.v.heukelom@idtv.nl of bel naar 020-3143365).

 

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!