donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

mr. John Reid doet uitspraak in burenruzie Dansenbuurt Capelle-Schollevaar

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Aankomende vrijdag 10 november zal mr. John Reid van het programma de Rijdende Rechter naar een zaak komen kijken in de Capelse wijk Schollevaar. Twee buren uit de Dansenbuurt hebben het al een geruime tijd met elkaar aan de stok over geluidsoverlast. Inmiddels is de strijd zo heet opgelopen dat ze de hulp van het KRO-programma de Rijdende Rechter hebben ingeschakeld.

mr John Reid zal eerst langs gaan op de betreffende locatie. Daarna zal tussen 16.00 en 17.00 uur opnames van de hoorzitting plaatsvinden in de Johannahoeve. Vindt u het leuk om daarbij aanwezig te zijn dan kunt u zichzelf nog opgeven. Indien u aanwezig wilt zijn bij de hoorzitting, bent u – ná aanmelding per email – van harte welkom! U kunt zich aanmelden bij Miriam van Heukelom (miriam.v.heukelom@idtv.nl of bel naar 020-3143365).

 

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -