zondag, januari 17, 2021

mr. John Reid doet uitspraak in burenruzie Dansenbuurt Capelle-Schollevaar

Capelle aan den IJssel – Aankomende vrijdag 10 november zal mr. John Reid van het programma de Rijdende Rechter naar een zaak komen kijken in de Capelse wijk Schollevaar. Twee buren uit de Dansenbuurt hebben het al een geruime tijd met elkaar aan de stok over geluidsoverlast. Inmiddels is de strijd zo heet opgelopen dat ze de hulp van het KRO-programma de Rijdende Rechter hebben ingeschakeld.

mr John Reid zal eerst langs gaan op de betreffende locatie. Daarna zal tussen 16.00 en 17.00 uur opnames van de hoorzitting plaatsvinden in de Johannahoeve. Vindt u het leuk om daarbij aanwezig te zijn dan kunt u zichzelf nog opgeven. Indien u aanwezig wilt zijn bij de hoorzitting, bent u – ná aanmelding per email – van harte welkom! U kunt zich aanmelden bij Miriam van Heukelom (miriam.v.heukelom@idtv.nl of bel naar 020-3143365).

 

 

Related Articles

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Twee gewonden bij keukenbrand Pannekoekstraat Rotterdam

0
Rotterdam - Bij een woningbrand in de Pannekoekstraat zijn zondagavond twee personen gewond geraakt. De...

Schiedammer verstopt wiet in heuptasje van 2-jarig neefje

0
Halsteren - De politie heeft zaterdag in het Brabantse Halsteren een 32-jarige man uit Schiedam...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,200FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg