zondag, december 5, 2021
5.1 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Rotterdammer (37) aangehouden na steekpartij Bree Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Maandagavond hielden agenten een 37-jarige Rotterdammer aan na een steekincident op de Bree in Rotterdam-Zuid. Het slachtoffer is buiten levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. Maandagavond rond 18.00 uur kwam er een melding binnen dat er een man met een bebloede rug buiten liep op de Bree.

Het slachtoffer wees de toegesnelde agenten naar het huis waar de verdachte nog binnen zat. In de woning had zojuist een ruzie plaatsgevonden tussen de twee mannen. In de vechtpartij was over en weer geslagen en liep het slachtoffer een steekwond op in zijn rug. De 24-jarige Rotterdammer is overgebracht naar het ziekenhuis, maar is niet levensgevaarlijk gewond. De politie onderzoekt nog wat zich precies heeft afgespeeld in het huis aan de Bree.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -