zondag, december 5, 2021
4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Twee Rotterdammers gepakt met gestolen auto na achtervolging door Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Maandagmiddag is een gestolen auto rijdend teruggevonden in Rotterdam. In de auto zaten drie jongemannen, die er vandoor gingen toen ze de politie zagen. Twee van hen waren echter niet snel genoeg en werden aangehouden. Rond 16.00 uur  werd de auto opgemerkt op de Erasmusbrug. In de systemen van de politie stond de auto geregistreerd als gestolen op 24 oktober in Dordrecht. Agenten wachtten de auto op, op Zuid. Toen ze probeerden het voertuig klem rijden, ging de bestuurder verder over het trottoir.

Een achtervolging was het gevolg en die ging via de Laan op Zuid, de Paul Krugerstraat en de de La Reystraat naar de Putselaan. Daar sprongen de drie inzittenden uit de auto en gingen er rennend vandoor. De bestuurder rende via de Putselaan en de Tweebosstraat naar de Hilledijk, waar hij werd ingehaald door een agent. Die wist hem aan te houden. Ondertussen werd ook een tweede verdachte aangehouden op de Putselaan.

De beide verdachten, Rotterdammers van 18 en 19 jaar oud zijn overgebracht naar een politiebureau en ingesloten. De auto, die na de diefstal is voorzien van valse kentekenplaten, is in beslag genomen. De bestuurder reed zonder rijbewijs en kreeg ook nog verschillende bekeuringen voor allerlei verkeersovertredingen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -