Twee Rotterdammers gepakt met gestolen auto na achtervolging door Rotterdam

dinsdag 7 november 2017 19:30

Rotterdam – Maandagmiddag is een gestolen auto rijdend teruggevonden in Rotterdam. In de auto zaten drie jongemannen, die er vandoor gingen toen ze de politie zagen. Twee van hen waren echter niet snel genoeg en werden aangehouden. Rond 16.00 uur  werd de auto opgemerkt op de Erasmusbrug. In de systemen van de politie stond de auto geregistreerd als gestolen op 24 oktober in Dordrecht. Agenten wachtten de auto op, op Zuid. Toen ze probeerden het voertuig klem rijden, ging de bestuurder verder over het trottoir.

Een achtervolging was het gevolg en die ging via de Laan op Zuid, de Paul Krugerstraat en de de La Reystraat naar de Putselaan. Daar sprongen de drie inzittenden uit de auto en gingen er rennend vandoor. De bestuurder rende via de Putselaan en de Tweebosstraat naar de Hilledijk, waar hij werd ingehaald door een agent. Die wist hem aan te houden. Ondertussen werd ook een tweede verdachte aangehouden op de Putselaan.

De beide verdachten, Rotterdammers van 18 en 19 jaar oud zijn overgebracht naar een politiebureau en ingesloten. De auto, die na de diefstal is voorzien van valse kentekenplaten, is in beslag genomen. De bestuurder reed zonder rijbewijs en kreeg ook nog verschillende bekeuringen voor allerlei verkeersovertredingen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee Rotterdammers gepakt met gestolen auto na achtervolging door Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Maandagmiddag is een gestolen auto rijdend teruggevonden in Rotterdam. In de auto zaten drie jongemannen, die er vandoor gingen toen ze de politie zagen. Twee van hen waren echter niet snel genoeg en werden aangehouden. Rond 16.00 uur  werd de auto opgemerkt op de Erasmusbrug. In de systemen van de politie stond de auto geregistreerd als gestolen op 24 oktober in Dordrecht. Agenten wachtten de auto op, op Zuid. Toen ze probeerden het voertuig klem rijden, ging de bestuurder verder over het trottoir.

Een achtervolging was het gevolg en die ging via de Laan op Zuid, de Paul Krugerstraat en de de La Reystraat naar de Putselaan. Daar sprongen de drie inzittenden uit de auto en gingen er rennend vandoor. De bestuurder rende via de Putselaan en de Tweebosstraat naar de Hilledijk, waar hij werd ingehaald door een agent. Die wist hem aan te houden. Ondertussen werd ook een tweede verdachte aangehouden op de Putselaan.

De beide verdachten, Rotterdammers van 18 en 19 jaar oud zijn overgebracht naar een politiebureau en ingesloten. De auto, die na de diefstal is voorzien van valse kentekenplaten, is in beslag genomen. De bestuurder reed zonder rijbewijs en kreeg ook nog verschillende bekeuringen voor allerlei verkeersovertredingen.

 

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!