Auto-inbrekers gepakt na achtervolging Slinge Rotterdam

woensdag 8 november 2017 08:45

Rotterdam – De politie heeft vroeg in de ochtend twee verdachten aangehouden na een achtervolging. De agenten wilden het voertuig controleren waarna deze ervandoor ging. Een achtervolging ontstond al snel.

Op de Slinge raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt waarop de wagen kon worden klemgereden. De twee inzittenden konden daarop worden aangehouden. Zij zijn betrokken geweest bij een inbraak in een auto.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto-inbrekers gepakt na achtervolging Slinge Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft vroeg in de ochtend twee verdachten aangehouden na een achtervolging. De agenten wilden het voertuig controleren waarna deze ervandoor ging. Een achtervolging ontstond al snel.

Op de Slinge raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt waarop de wagen kon worden klemgereden. De twee inzittenden konden daarop worden aangehouden. Zij zijn betrokken geweest bij een inbraak in een auto.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!