Dode na schiepartij in Jan van Riebeekstraat Den Haag

woensdag 8 november 2017 20:14

Den Haag – Op de Jan van Riebeekstraat is woensdagavond iemand doodgeschoten. Het slachtoffer werd door een nog onbekende dader neergeschoten en zakte vrijwel meteen in elkaar. Hulpverleners hebben nog een half uur lang tevergeefs gereanimeerd. Het mocht echter niet meer baten en het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De politie heeft de omgeving groots afgezet in verband met het sporenonderzoek. Familieleden van het slachtoffer staan ter plaatse elkaar gezamenlijk troost te bieden. De politie weet nog niet wat er aan de schietpartij vooraf is gegaan.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode na schiepartij in Jan van Riebeekstraat Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Op de Jan van Riebeekstraat is woensdagavond iemand doodgeschoten. Het slachtoffer werd door een nog onbekende dader neergeschoten en zakte vrijwel meteen in elkaar. Hulpverleners hebben nog een half uur lang tevergeefs gereanimeerd. Het mocht echter niet meer baten en het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De politie heeft de omgeving groots afgezet in verband met het sporenonderzoek. Familieleden van het slachtoffer staan ter plaatse elkaar gezamenlijk troost te bieden. De politie weet nog niet wat er aan de schietpartij vooraf is gegaan.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!