woensdag, december 8, 2021
6.2 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Dode na schiepartij in Jan van Riebeekstraat Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Op de Jan van Riebeekstraat is woensdagavond iemand doodgeschoten. Het slachtoffer werd door een nog onbekende dader neergeschoten en zakte vrijwel meteen in elkaar. Hulpverleners hebben nog een half uur lang tevergeefs gereanimeerd. Het mocht echter niet meer baten en het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De politie heeft de omgeving groots afgezet in verband met het sporenonderzoek. Familieleden van het slachtoffer staan ter plaatse elkaar gezamenlijk troost te bieden. De politie weet nog niet wat er aan de schietpartij vooraf is gegaan.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -