donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Grote brand verwoest zolder van tussenwoning Oostzeedijk Beneden Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een woning aan de Oostzeedijk Beneden is woensdagmorgen zwaar beschadigd geraakt door een forse brand op de zolder. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit het dak. Een bewoner kon het pand ongedeerd verlaten.

De brand in de woning op de hoek met de Doctor Zamenhofstraat was door de brandweer omstreeks 08.00 uur geblust. De brandweer schaalde groot op omdat het om oude panden ging. Er werden extra mensen achter de hand gehouden voor het geval de brand zich zou uitbreiden. De oorzaak van de brand is niet bekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -