Grote brand verwoest zolder van tussenwoning Oostzeedijk Beneden Rotterdam

woensdag 8 november 2017 08:31

Rotterdam – Een woning aan de Oostzeedijk Beneden is woensdagmorgen zwaar beschadigd geraakt door een forse brand op de zolder. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit het dak. Een bewoner kon het pand ongedeerd verlaten.

De brand in de woning op de hoek met de Doctor Zamenhofstraat was door de brandweer omstreeks 08.00 uur geblust. De brandweer schaalde groot op omdat het om oude panden ging. Er werden extra mensen achter de hand gehouden voor het geval de brand zich zou uitbreiden. De oorzaak van de brand is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote brand verwoest zolder van tussenwoning Oostzeedijk Beneden Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een woning aan de Oostzeedijk Beneden is woensdagmorgen zwaar beschadigd geraakt door een forse brand op de zolder. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit het dak. Een bewoner kon het pand ongedeerd verlaten.

De brand in de woning op de hoek met de Doctor Zamenhofstraat was door de brandweer omstreeks 08.00 uur geblust. De brandweer schaalde groot op omdat het om oude panden ging. Er werden extra mensen achter de hand gehouden voor het geval de brand zich zou uitbreiden. De oorzaak van de brand is niet bekend.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!