Beschonken vrouw trapt agent in gezicht Kruiskade Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Haar dronken bui levert een 23-jarige Haagse zondag wellicht een zwaar hoofd op. Maar dat is niets vergeleken met de pijn waar een agent van de eenheid Rotterdam nu mee te kampen heeft. De Haagse trapte hem zaterdagnacht met haar blokhak vol in zijn gezicht.

Dronken
In zijn linkeroog om precies te zijn. Even daarvoor hadden de mensen waar zij mee op stap was geweest, de vrouw uit Den Haag van straat geraapt op de Kruiskade. Ze was dronken en kon niet meer op haar benen staan. De agenten die arriveerden, spraken met de vrienden van de vrouw af, dat zij er voor zouden zorgen dat ze thuis zou komen. De vrienden hielpen de vrouw naar een taxi, maar ze schreeuwde moord en brand. De vrienden kregen haar niet onder controle en toen ze ook nog eens begon te braken, vonden de agenten het genoeg. Ze besloten de vrouw aan te houden voor openbare dronkenschap. Daar werd haar humeur niet veel beter van. Ze verzette zich tijdens de aanhouding en een van de agenten wist een trap net te ontwijken. De andere agent had minder geluk en kreeg de blokhak van de dronken verdachte met volle vaart tegen zijn linkeroog. De politiemedewerker raakte gewond; hij heeft veel pijn en zag enige tijd wazig. De vrouw kreeg de mededeling dat ze was aangehouden voor zware mishandeling.

- Advertisement -

Onacceptabel
De politie vindt agressie en geweld tegen haar medewerkers onacceptabel. Politiebeambten hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Met wederzijds respect. Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen medewerkers wordt niet getolereerd. Dit geldt voor iedereen die bij de politie werkt: agenten, rechercheurs, medewerkers van de meldkamer, baliemedewerkers en medewerkers van ondersteunende afdelingen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Bestuurder van bestelbus schept fietster bij uitrijden parkeervak, vrouw gewond Grote Visserijstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagmiddag 26 maart rond 17.00 uur heeft er op de Grote Visserijstraat in Rotterdam een ongeval...

Man (33) gewond na steekpartij in supermarkt, fietsendief gaat ervandoor met politiefiets Nieuwe Binnenweg Rotterdam

Rotterdam - Een 33-jarige Rotterdammer is woensdagmiddag in een supermarkt aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam neergestoken en...

Overleden persoon in auto naast tankstation aangetroffen Maasboulevard Rotterdam

Rotterdam - In een auto geparkeerd op een tankstation aan de Maasboulevard in Rotterdam is donderdagmorgen het stoffelijk...

Ruit van kliniek beschoten Weena-Zuid Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een bedrijfspand van een kliniek aan het Weena-zuid...