donderdag, december 9, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 9 december 2021

Geld en sigaretten buit gemaakt tijdens overval op supermarkt Newtonstraat Den Haag

- advertentie -

Den Haag – In de Newtonstraat overviel een onbekende man, op zaterdag 11 november omstreeks 13:45 uur, door dreiging met een steekwapen een eigenaar van een supermarkt. De verdachte ontsnapte te voet met buit, dat uit geld en een pakje sigaretten bestond. De politie onderzoekt de overval.

Nadat de politie een melding kreeg en ter plaatse ging, troffen agenten de meldster in de winkel aan. Ze vertelde dat ze zojuist in haar winkel overvallen was. Agenten troffen de verdachten niet meer in de omgeving aan. De vrouw deed aangifte en de politie zoekt getuigen.

Signalement
De verdachte is een licht getinte man van 19 à 20 jaar, 1.60 à 1.65 m. lang met een gemiddeld postuur en kort zwart haar. De man droeg een korte, zwarte jas tot aan zijn middel en een blauwe spijkerbroek.

Iets gezien of gehoord?
De districtsrecherche Den Haag-West is op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien van de winkeloverval? Of hebt u in de omgeving van de Newtonstraat de verdachte zien lopen? Of hebt u andere informatie over de verdachte? En hebt u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag-West via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -