woensdag, december 8, 2021
4.4 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Man met steekwapen overvalt café Vaillantlaan Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Een onbekende man overviel op zondag 12 november omstreeks 3:00 uur een café aan de Vaillantlaan. De verdachte bedreigde de eigenaar met een steekwapen en dwong het slachtoffer om geld te geven. Daarna liep de man met buit weg via de Breughelstraat. De politie onderzoekt de zaak.

Nadat de eigenaar direct na de overval de politie inseinde, gingen agenten ter plaatse. De eigenaar vertelde dat hij na sluitingstijd was overvallen door een onbekende man onder dreiging van een steekwapen. De verdachte droeg tijdens de overval handschoenen en liep na afloop via de achteruitgang van het café met het gestolen geld weg. Agenten zochten in de omgeving, maar troffen de verdachte daarbij niet meer aan. De eigenaar deed aangifte en de politie onderzoekt de zaak.

Signalement
De verdachte was een licht getinte man van 23 à 24 jaar en 1.75 m. lang. Hij droeg een donkerkleurige jas met capuchon, een grijskleurige sjaal voor zijn gezicht en handschoenen.

Iets gezien of gehoord?
De districtsrecherche Den Haag Centrum is op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien van de café-overval? Of hebt u in de omgeving van de Vaillantlaan de verdachte zien lopen? Of hebt u andere informatie over de verdachte? En hebt u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag Centrum via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -