Man overvalt snackbar Imkerstraat Rotterdam

zondag 12 november 2017 21:22

Rotterdam – Een man heeft omstreeks 18:10 uur een overval gepleegd op een snackbar aan de Imkerstraat in de Rotterdamse wijk Zevenkamp. De man kwam de zaak binnen en bedreigde het aanwezige personeel.

Na zijn daad ging hij er met een nog onbekende buit vandoor. De politie is op zoek naar een kale, getinte man, met zwarte jas met gouden emblemen. Mocht u meer informatie hebben komt de politie graag met u in contact via 0900-8844 of misdaad anoniem via 0800-7000

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man overvalt snackbar Imkerstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man heeft omstreeks 18:10 uur een overval gepleegd op een snackbar aan de Imkerstraat in de Rotterdamse wijk Zevenkamp. De man kwam de zaak binnen en bedreigde het aanwezige personeel.

Na zijn daad ging hij er met een nog onbekende buit vandoor. De politie is op zoek naar een kale, getinte man, met zwarte jas met gouden emblemen. Mocht u meer informatie hebben komt de politie graag met u in contact via 0900-8844 of misdaad anoniem via 0800-7000

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!