Bejaarde vrouw (85) getraumatiseerd na woningoverval Mezenstraat Rotterdam

dinsdag 14 november 2017 23:08

Rotterdam – Een 85-jarige dame is woensdag 8 november in haar woning aan de Mezenstraat in Rotterdam overvallen door twee mannen. De mannen trapten de deur open, waardoor de oudere vrouw viel. Vervolgens sloegen zij haar en rukten gouden kettingen van haar nek. De politie zoekt de daders van deze laffe overval.

De vrouw had haar woning al op het nachtslot gedaan toen er om 18.30 werd aangebeld. In de veronderstelling dat het haar buurvrouw zou zijn, deed de vrouw de deur open. Die werd gelijk met kracht verder open getrapt of duwt. De vrouw viel. Nog voordat ze besefte wat er gebeurde, kreeg ze nog een klap of duw op haar borst. De tweede man trok met kracht haar kettingen van haar nek. Direct daarop renden de mannen weer weg.

Nadat de vrouw de politie belde, gingen meerdere agenten naar de mannen op zoek. Ook werd een Burgernetbericht verstuurd. Hier kwamen enkele reacties op, maar na controle bleken dit niet de overvallers te zijn.

De vrouw is sinds de overval bang om de straat op te gaan en slaapt slecht. Elke keer als ze naar de voordeur loopt, herbeleeft ze de overval. Er is sporenonderzoek in de woning verricht en er wordt in de omgeving gekeken naar beschikbare camerabeelden. Ook is de politie op zoek naar getuigen.

Heeft u woensdag 8 november rond 18.30 uur in de Mezenstraat twee jongemannen zien rennen? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Bel dan alstublieft met 0900-8844 of tip via

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bejaarde vrouw (85) getraumatiseerd na woningoverval Mezenstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 85-jarige dame is woensdag 8 november in haar woning aan de Mezenstraat in Rotterdam overvallen door twee mannen. De mannen trapten de deur open, waardoor de oudere vrouw viel. Vervolgens sloegen zij haar en rukten gouden kettingen van haar nek. De politie zoekt de daders van deze laffe overval.

De vrouw had haar woning al op het nachtslot gedaan toen er om 18.30 werd aangebeld. In de veronderstelling dat het haar buurvrouw zou zijn, deed de vrouw de deur open. Die werd gelijk met kracht verder open getrapt of duwt. De vrouw viel. Nog voordat ze besefte wat er gebeurde, kreeg ze nog een klap of duw op haar borst. De tweede man trok met kracht haar kettingen van haar nek. Direct daarop renden de mannen weer weg.

Nadat de vrouw de politie belde, gingen meerdere agenten naar de mannen op zoek. Ook werd een Burgernetbericht verstuurd. Hier kwamen enkele reacties op, maar na controle bleken dit niet de overvallers te zijn.

De vrouw is sinds de overval bang om de straat op te gaan en slaapt slecht. Elke keer als ze naar de voordeur loopt, herbeleeft ze de overval. Er is sporenonderzoek in de woning verricht en er wordt in de omgeving gekeken naar beschikbare camerabeelden. Ook is de politie op zoek naar getuigen.

Heeft u woensdag 8 november rond 18.30 uur in de Mezenstraat twee jongemannen zien rennen? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Bel dan alstublieft met 0900-8844 of tip via

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!